Choď na obsah Choď na menu
 


Záleží nám na Slovensku, alebo bude Bratislava ďalšou Sodomou a Gomorou ? (Veriaci protestovali proti pochodu PRIDE)

16. 5. 2010

http://tvnoviny.sk/spravy/domace/homosexualita-je-hriech-a-ohavnost-pred-bohom-skandovali-demonstranti.html

 

V BUDAPEŠTI A V INÝCH MESTÁCH NASTALI NEPOKOJE : BUDE TAK AJ V BRATISLAVE ?

http://www.youtube.com/magnificatmr#p/u/2/XeplLROyXyA

„Tak ako v iných krajinách sa aj na Slovensku dajú očakávať strety najmä s odporcami z radov radikálnej pravice.“

Ako to vyzeralo v zahraničí?

„Polícia si bude musieť dať pozor na podobné incidenty, aké sa odohrali napríklad v českom Brne alebo maďarskej Budapešti.

V Brne sa v roku 2008 na takzvanej Queer Parade zišlo 500 ľudí. Ešte pred začiatkom pochodu na nich zaútočili členovia extrémistickej Národnej strany a ilegálneho Národného odporu. Na mieste museli zasahovať policajní ťažkoodenci. Radikáli zamorili ulicu aj slzotvorným plynom a 20 ľudí museli ošetriť lekári.“ Viac na : http://aktualne.centrum.sk/domov/zdravie-skolstvo-spolocnost/clanek.phtml?id=1205824

*   *   *

HERCI, HUDOBNÍCI, POLITICI, HOMOSEXUÁLI ROZVRACAJÚ MORÁLKU ŠTÁTU

Bratislava - Májový prvý pochod slovenských gejov a lesieb za ich zrovnoprávnenie s heterosexuálmi zvaný Dúhový Pride podporia osobnosti hereckej aj hudobnej scény.

herec Andrej Hryc, herečky Elena Podzámska či Zuzana Fialová, hudobná skupina Noisecut, ale aj spisovateľ Michal Hvorecký.

Podujatie začne 22. mája 2010 o 14.00 príhovorom ľudí z mimovládneho sektora a aktivistov, medzi ktorými vystúpi aj rakúska europoslankyňa za Stranu zelených Ulrike Lunacek, známa aj ako zástupkyňa lesbickej komunity.

Vrcholom akcie má byť pokojný pochod bratislavským Starým mestom, ktorý by mal podľa organizátorov trvať približne hodinu a pol. Po návrate na Hviezdoslavovo námestie sa rozozvučia tóny kapely Michaela Szatmaryho.  http://aktualne.centrum.sk/~~cook~rmvn/domov/zdravie-skolstvo-spolocnost/clanek.phtml?id=1204917

 

HOMOFÓBIA alebo VÝPLOD HOMOSEXUÁLNYCH AKTIVISTOV?

 

„Združenie pre ochranu rodiny chce požiadať prezidenta, Národnú radu SR aj vládu o prijatie zákonov na ochranu rodiny a o prijatie zákona, ktorý bude proti perzekúcii za homofóbiu (strach z homosexuality alebo homosexuálov, alebo nenávistné správanie sa k nim, pozn. redakcie) . "Homofóbia je termín, ktorý priniesla Európska únia a je to vlastne taký podvod na ľuďoch, lebo je to vyvolaný strach z niečoho, čo skutočne ľudia v srdci necítia. Je to možno strach samotných homosexuálov o svoju prezentáciu vlastného života. Je to možno ich túžba, aby sa presadili vo verejnosti, aby sa prijali zákony, ktoré vlastne budú preferovať ich názor," dodal Dupkala. Tvrdí, že homosexuálov neodsudzujú, len ľutujú a všetci čo prídu o týždeň na pochod Dúhový Pride Bratislava 2010 sa za to budú zodpovedať pred Bohom. "Neodsudzujeme nikoho z nich, pretože to sú Božie deti, Božie stvorenia tak ako my, takí istí hriešnici ako sme my," dodal pre médiá Dupkala.“

 

http://www.24hod.sk/pochod-za-rodinu-proti-homosexualnym-vztahom-cl117136.html

 

V BIELORUSKU POCHOD PRIDE ZAKÁZALI

 

MINSK 15. mája (WEBNOVINY) - Bieloruskí aktivisti sa v sobotu v metropole Minsk pokúsili o zorganizovanie pochodu gejov a lesbičiek, zakročili však proti nim špeciálne policajné jednotky a zhromaždenie rozpustili. Bieloruská homosexuálna komunita ešte predtým prezidenta Alexandra Lukašenka požiadala o povolenie na zorganizovanie tzv. pochodu Gay Pride Parade, neuspela však. V uliciach Minska sa napriek tomu v sobotu zhromaždilo niekoľko desiatok bieloruských aktivistov, polícia ich však rozohnala a zatkla asi desiatich z nich. Informovala o tom tlačová agentúra RIA Novosti.

http://spravy.pozri.sk/clanok/Bieloruska-policia-rozohnala-pochod-homosexualov/100926

 

Katolícka Cirkev jasne odmieta homosexuálne aktivity a vyzýva politikov a mestských primátorov :

Ján Pavol II. schválil isté úvahy sformulovaných Kongregáciou pre náuku viery ohľadom pomýlených homosexuálnych zväzkov. Tam sa uvádza: Ak sú všetci veriaci povinní postaviť sa proti právnemu uznaniu homosexuálnych zväzkov, katolícki politici - sú vzhľadom na zodpovednosť, ktorá im prináleží - viazaní touto povinnosťou ešte väčšmi... ide o povinnosť svedčiť pravde.
http://bartkovsky.blog.sme.sk/c/227525/Bratislavske-homosexualne-zvratenosti.html

 

Sodoma (mesto homosexuálov),ktoré bolo spálené pre svoju zvrátenosť

 

Z biblickej ale aj historickej udalosti vieme, že mesto zvané Sodoma, bola vypálená, ale nie podpálením ľudí (ako sa to stáva počas vojenských nepokojov), ale podľa vedeckých výskumov sa zistilo, že v tej oblasti bol veľký výskyt zemných plynov. To, že mesto bolo spálené práve v tom čase, ked zvrátenosť ľudu presiahla svoje medze, že nasilu vyžadovali súlož so spravodlivou rodinou Lóta, tak to bola jasná reakcia Boha stvoriteľa, aby sa ukázalo, ako si ľudia sami privolávajú nešťastie, skazy a vojny.

 

BUDE BRATISLAVA ĎALŠOU SODOMOU ?

 

Vážení a ctení ... drahí bratia a sestry ... 15.5.2010 sa uskutočnil pochod za ľudské práva, ktorý bol zároveň reakciou proti pochodu PRIDE (homosexuálov). Mestskí zastupitelia boli vyzvaný za zrušenie pochodu PRIDE a zároveň k tomu, aby nebola na Slovensku uzákonené homosexuálne zväzky. Tým sa odmieta adopcia pre tieto zväzky a zároven chráni právo dieťaťa byť vychovávané rodičmi s pravou orientáciou, ku ktorej sme povolaný od stvorenia sveta.

 ------

Drahí bratia a sestry ... v Božej Rodine (Ef 2,19). Pokoj Vám. Nech sa vás srdce nestrachuje. Ježiš zvíťazil svojim vzkriesením a pekelné brány nepremôžu jeho víťazstvo nad smrťou - hriechu. Tak aj my s Božou pomocou nepodľahnime tomuto súboju proti čistote a mravnosti, ale zapojme sa svojimi modlitbami, pôstom, evanjelizáciou do CELOSLOVENSKEJ AKCII proti uskutočneniu pochodu PRIDE.

 

Ked Boh uzná za správne, tak použije svojich anjelov a svoje mimoriadne schopnosti. Ale my sme povolaní k tomu, aby sa predišlo nešťastiu a občianským nepokojom.

 ------

Na celom Slovensku sa mnohé cirkevné spoločenstvá a rehoľné komunity modlia na Božie úmysly a obetujú svoj čas a vôľu podľa možností akej sa im dostáva. Pripojme svoj hlas k nim  a aspoň v duchu pridajme svoj hlas. Boh počuje aj v skrytosti a nenechá spravodlivých bez odmeny.

 

V ten Deň : sobotu 22.5. sa v Košiciach budú modliť o 9:00 hod. a v hodine Božieho milosrdenstva / 15:00 hod / na Kalvárii pod Saleziánskym kláštorom.

 

Modlite sa a pozývajte ľudí k modlitbe, nech na orodovanie Sedembolestnej Panny Márie (patrónky Slovenska) sa Boh zmiluje nad nami a daruje nám pokoj +