Choď na obsah Choď na menu
 


Nevhodné rozprávky pre deti

27. 2. 2010

Vážení a ctení ... drahí bratia a sestry v Božej rodine, ... drahí rodičia ... Božia Láska nech je v Pravde a vo vás, aby ste sa zodpovedne starali o svoje zverené deti.

------

Deti sú Božím darom pre Nás a nie len plodom manželskej túžby ! Preto Ježiš kristus povedal: "Beda tomu, kto by pohoršil týchto maličkých! Tomu by bololepšie, keby mu zavesili mlynské koleso na krk a hodili do vody"

Keď je teda tak vážne zhrešiť voči maličkým, potom je veľmi dôležité, aký príklad im dáme a čo im ponukneme. Preto prijímite tieto rady a skusenosti ako väčšie poznanie pre vašu starostlivosť o deti. 

-------

Od detstva deti učíme z kníh, rozhlasu ale aj z filmotéky, pričom im nechceme ponuknuť niečo zlé. V knihách a vo filmoch častokrát sú vmiešané okultné praktiky veštenia, kúzla a propagovanie násilia, pričom sa odmieta Evanjelium Ježiša Krista, alebo falšuje jeho posolstvo.

-----

Skôr ako napíšem niečo o nevhodných filmov, chcem vás upovedomiť že deťom je najlepšie premietať filmy na plátne a nie v televízii alebo na počítači.

Ale ak už im pustíte na Tv alebo PC, tak až od 12 rokov, v zhľadom na ich zrak, ktorý potrebuje sa vyvýjať a nadobudnúť obranný (imúnny) systém. Dôvodom, prečoje lepšie pozerať na plátne ako na Tv a PC sa netýka len detí, ale aj dopelých (všetkých). A to preto, lebo priame žiarenie z Tv a PC je do istej miery škodlivé aj pre dospelého človeka a zvlášť pre deti, chorých a starých ľudí. Kdežto premietané na plátne nie je priamim žiarením do našich očí. Je to podobné ako s neonovými žiarivkami, ktoré sú zakázané bez matného krytu (podľa normy stanovenej).

-------

Nevhodné rozprávky pre deti: 

1. Pokemóni, 2. Ninja korytňačky, 3. Mrázik, 4. Snehulienka, 5. Popoluška, 6. Janko a Marienka, 7. Červená čiapočka,