Choď na obsah Choď na menu
 


VOLIŤ, či NEVOLIŤ ?! ... sú PARLAMENTNÉ VOĽBY možnosťou vylepšiť Slovensko alebo sú PASCOU pre ľudí ?

7. 6. 2010

 

Vážení a ctení …Drahí bratia a sestry v Božej Rodine (Ef 2,19) v Rodine Boha Otca a Matky všetkých národov. Pokoj Vám.  Pokoj Ježiša Krista nech je v našich srdciach i medzi nami,navzájom. Nie,ako svet dáva, ale aby sa naše srdce nestrachovalo.

 

 

PREČO SÚ VOĽBY PASCOU PRE ĽUDÍ ?

 Ako sa hovorí : „Ked vtáčka chytajú, pekne mu spievajú.“ ALEBO : čo je lepšie ponechať vtáčika voľne lietať, či zatvoriť do zlatej klietky s chutnou potravou ?

Aj myši majú svoje miesto v živote ľudí, ale ked vchádzajú do ich domu, vystavujú sa riziku, že sa chytia do pasce. Ked sa ulakomia na ľahko podstrčenú potravu na pasci, tak sa do nej chytia.

                                                         *   *   *

Drahí bratia a sestry ... toto sú len podobenstvá zo života, ale nepripadá Vám to ako realita v politickej oblasti života ? Dom je parlament, domáci sú politici a myšky – voliči.

PASCA EŠTE  PRED NAŠIM LETOPOČTOM

Pozrime sa, ako sa nachytali Izraeliti (vyvolený národ) za čias proroka Samuela a kráľa Dávida :  /clanky/ako-sa-izraeliti-chytili-do-pasce-alebo-preco-chceli-krala-_

AKO TO VYZERÁ DNES ?

VATIKÁN – „Typický“ príklad „Izraelitov“. Majú najvyššieho proroka-veľkňaza-zástupcu Boha na zemi (pápeža) a zároveň aj vládu, ktorá rozdeľuje majetky, (banka)...   /clanky/bohom-ustavena-vlada

A KTO SÚ DNES TIE NÁRODY, KTORÉ SI SAMI ZVOLILI KRÁĽA ?

Tak to sú tie štáty, ktoré si volia politickú vládu sami prostredníctvom politických volieb (demokracia) alebo sú nútení prijať takú vládu,  aká ich ovládla násilím.

FALOŠNÁ HRA – TAKTIKA „No fear“ !

Je to jednoduchá taktika neprajníka : neprajník si pozve svojich spolupracovníkov do hry svojho protivníka. Kedže jeho protivník to nevie, tak sa mu dostalo do povedomia, že jedni  spoluhráči sú s ním (čo predstierajú) a druhí sú proti nemu (čo nepredstierajú);  A tak si myslí, že aj ked má pred sebou viacerých nepriateľov, predsa nie je sám, ale má na svojej strane i dobrých. V čom potom spočíva falošná hra ? V tom, že tí, ktorých považuje za dobrých, sú v skutočnosti tiež zlí a spolčení s neprajníkom, len sa čaká na pravú chvíľu, kedy sa obrátia proti nemu.

A tak to môžeme spozorovať v priebehu dejín : /clanky/no-fear-_-falosna-hra-neprajnika

V POLITIKE JE TO ROVNAKÉ !

Mnohí si myslia, že Slovenskú krajinu (ako aj iné štáty) riadia politici, ktorých si zvolili.

Ale z historii ľudstva vieme, že tomu tak nie je, pretože v mnohých situáciách sa vláda prejavila bezmocne, pričom mala na to čas aj prostriedky (dokonca i dobrú vôľu). Z toho vyplýva, že okrem nich  riadi Slovenský štát ešte iná vláda a nie je to len EÚ alebo nejaká celosvetová organizácia, ktorá je viditeľne známa a určuje medzinárodné práva a povinnosti.

 KOMUNISTI A SOCIALISTI (Ateizmus)

Niektorí tvrdia, že sú to komunisti alebo socialisti (ateisti), ale aj to nie je isté, pretože mali sme skúsenosť, že po 89 svoju moc museli dať iným a tak nad nimi musí byť ešte väčšia vláda.  http://blog.tyzden.sk/rmvn/2009/12/14/prave-a-falosne-zjavenia-ktore-riadia-svet-nabozenstva-a-politiky/

CHCETE VEDIEŤ KTO JE ZA TÝM VŠETKÝM ?

Pozrite si tento obrázok : /clanky/paramida---dom-antikrista

Z hľadiska kongregácie pre náuku viery : http://www.tedeum.cz/2_2006/jak_ma_volit_katolik_22006.htm

Z hľadiska Konferencie biskupov Slovenska : http://www.kbs.sk/?cid=1275757005

/clanky/politika/ii_-vatikansky-koncil-_-vyjadrenie-k-politickym-volbam

  

PRE AKÝ DOM SA ROZHODNETE : DOM POSTAVENÝ NA PIESKU ALEBO NA SKALE ?

Vyjadrenie pápeža :

46. "Cirkev si veľmi váži demokraciu ako systém, ktorý zabezpečuje občanom účasť na politických rozhodnutiach a podriadeným zaručuje možnosť svoje vlády voliť a kontrolovať a tam, kde je to potrebné, pokojnou cestou ich odvolávať. ...

47. Po páde komunistického totalitarizmu a mnohých iných totalitných režimov, i tých, ktoré nazvali "národná bezpečnosť", pozorujeme dnes prevahu, aj keď nie bez prekážok, demokratického ideálu spojeného so záujmom a starostlivosťou o ľudské práva. ...

Cirkev uznáva zákonitú autonómiu demokratického poriadku. Nemá oprávnenie vyjadrovať sa v prospech jedného alebo druhého inštitucionálneho alebo ústavného riešenia. Jej prínos k takémuto poriadku je pohľad na dôstojnosť človeka, ktorá sa v celej svojej plnosti ukazuje v tajomstve vteleného Slova.“ http://www.kbs.sk/?cid=1117280649

/clanky/politika/papez-jan-pavol-ii_-_-vyjadrenia-k-parlamentnym-volbam 

                                                         *   *   *

Drahí bratia a sestry ..v Božej Rodine (Ef 2,19). Pokoj Kristovej lásky nech naplna naše srdcia, lebo v jeho láske niet strachu. Aj ked počujete o nepokojoch a satanových nástrach, nech sa vaše srdce neznepokojuje a neľakajte sa toho, čo má prísť.

Pyramída diablovho zoskupenia je ako dom postavený na piesku, ktorý sa pri príchode Ježiša Krista zrúti ako pri nápore záplav Ducha Svätého. Nezáleží až tak na tom, kto je za tým všetkým a kto nám chystá pasce, či už je to z východu alebo zo západu, z juhu, či severu. Ani na štáte alebo hociakej organizácie až tak nezáleží, ale skôr na tom, ako sa my rozhodneme konať !

1. / Kto si myslí, že jeho „hlas-voľba“ v parlamentných voľbách zmení Slovensko k lepšiemu, pôjde voliť, ale kto tomu neverí, tak nebude voliť !

2. / Kto by však túžil po vláde ustanovenej najvyšším prorokom ako za čias    kráľa Dávida, obráťte sa na pápeža a jeho spolupracovníkov.

 

                                                     *   *   *

Rozhodneme sa pre Kráľovstvo Ježiša krista alebo pre kráľovstvo svetských mocnárov tohto sveta ? Komu chceme slúžiť ? Lebo dvom pánom sa to nedá !

                                           V každom prípade

3. „... ja a môj dom chceme slúžiť Pánovi Ježišovi Kristovi!“

"Drahé deti! Boh vám dal milosť, aby ste žili a chránili všetko dobro, čo je vo vás a okolo vás, a aby ste podnecovali druhých, aby boli lepší a svätejší. Ale ani satan nespí a cez modernosti vás odkláňa a vedie na svoju cestu. Preto, milé deti, v láske k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu milujte Boha nado všetko a žite jeho prikázania. Tak bude mať váš život zmysel a pokoj zavládne na zemi. Ďakujem vám, že ste prijali moje pozvanie. " (25.máj 2010 / Panna Mária v Medžugorí)

Nech Boh žehná Slovensko a na orodovanie všetkých svätých i Panny Márie – Matky všetkých národov.+