Choď na obsah Choď na menu
 


Lord of the dance (pán tanca) tanec a hudba, ktorá je pohoršením

14. 5. 2010

"Lord of the dance" (Pán tanca)

 

tzv. tanec s "írskou hudbou", ktorá spútavá ducha človeka a to duchom tohto sveta ... (padlým anjelom). Nedovolí Duchu Svätému pôsosbiť v človeku (v plnosti)  a odvádza človeka od Božieho vnuknutia.

*   *   *

"Írska hudba" - v skutočnosti neide o hudbu, ktorá by bola identická v írskom štáte, ale skôr o sfalšovanie írskej hudby, pretože hudba prezentujúca sa v "lord of the dance" sa zakladá na kultúre a tradícii írskej hudby, ale ju degraduje a falšuje tým, že jej pridáva rytmus, ktorý spútava ducha človeka (ako som už spomenul) a zároveň dovoľuje zlému duchu, aby viedol myšlienky človeka a hýbal ľudským telom do rytmu, ktorý privádza človeka k rôznym stupňom šialenstva. 

A to v tom zmysle, že tancom a hudbou sa nepovznáša človek k Bohu a k človeku s úctou, ale naopak uberá človeka o silu, rozvahu, cudnosť, úctu ... do takej miery, do akej sa mu človek poddá. 

*   *   *

Hudba new age.

"Veľmi rýchlo sa rozvíjajúce priemyselné odvetvie. Táto hudba sa často označuje za nástroj na dosiahnutie harmónie so sebou i so svetom a jej súčasťou je aj „keltská“ alebo druidská hudba. Niektorí skladatelia new age tvrdia, že ich hudba má budovať mosty medzi vedomím a nevedomím, no pravdepodobnejšie je to vtedy, keď sa v nej okrem melódie rytmicky a meditatívne opakuje istá kľúčová veta. Podobne ako iné prvky new age časť tejto hudby má za cieľ ešte pevnejšie pripútať ľudí k hnutiu, no väčšinou ide len o komerčnú alebo umeleckú záležitosť". /clanky/sekty-okultizmus/jezis-kristus-pramen-zivoj-vody-_uvaha-o-new-age_-3_-cast

*   *   *

Okrem toho v tomto tanci sa vyskytujú oblečenia a postoje,ktoré odporujú mravnosti (morálke) : 

Obnaženie tela, krátkymi sukňami, veľkými výstrihmi, šaty a ozdoby zdôraznujúce vášeň, ktorá zvádza myseľ i vôľu k nemravnosti. Týmto sa nielen že porušujú štátne zákony §371, §372 (Ohrozovanie mravnosti), ale aj cirkevné (Božie).

*   *   *

Dakujem, že ste sa rozhodli pre zodpovednejší prístup k sebe, s vojim deťom a našej krajiny.

Nech Vám v tom pomáha požehnanie Všemohúceho Boha (Otca-Syna-Ducha Svätého) na príhovor Sedembolestnej Panny Márie - patronky Slovenska. +