Choď na obsah Choď na menu
 


Kontroverzne vizie z knihy / Napomenutie z onoho sveta

10. 10. 2010

http://napomenutie.szm.com/1.html

Vzdavatel knihy: Bonaventura Bayer
NAPOMENUTIE Z ONOHO SVETA

...nemenovana kontroverzna vizionarka bola udajne posadnuta demonmi, pricom na prikaz Bozi a knaza museli hovorit o tajomstvach Cirkvi.

============================================== 

Niektori ludia povazuju jej vizie za doveryhodne ako to bolo u Annalise Michel, ktora bola posadnuta demonom

 / padli anjel Lucifer/ a to na prikaz Bozi.

Pre spravne porozumenie: Boh dopustil na Annalise Michel, aby bola napadnuta diablom / ako posadnuta /, ktory ju tyral, ale so suhlasom A.Michel, aby tak svet videl na vlastne oci, ze existuju demoni / v tom case bola velmi spochybnovana existencia pekla a padlych anjelov /

===============================================

Podobne aj tato nemenovana osoba tvrdi o sebe, ze je napadana diablom, ktory na prikaz Bozi musi hovorit pravdu o tajomstvach zivota a Cirkvi.

Uvediem cast z udalosti, ked knaz /exorcista / prikazuje diablovi, aby hovoril o Bozich tajomstvach:

 

Exorcista: V mene Ježiša! Ako je to s prijímaním na ruku v prvotnej Cirkvi?
    Belzebub: Keď Kristus rozlomil chlieb, videli sme sami, že ho apoštolom na ruku nekládol. .. Nechceme hovoriť, nechceme hovoriť.
     Exorcista: V mene Najsvätejšej Matky Božej... !
     Belzebub: To my neradi hovoríme, to neradi hovoríme.
     Exorcista: V menej Najsvätejšej Panny... hovor!
   Belzebub: Pri poslednej večeri kládol Kristus apoštolom chlieb priamo do úst so slovami: "Toto je moje Telo". O Krvi nemusíme vôbec hovoriť, pretože sa pila z pohára a ruka sa Jej nedotkla. Apoštoli, ktorí sa zúčastnili na poslednej večeri, nikdy nepodávali ináč. Keď neskôr sa podávalo na ruku, vždy to bolo bez Kristovho súhlasu. Podával do úst a tiež Matka Božia nikdy ináč neprijímala. Vždy kľačala v hlbokom sklone ... ach, my to nechceme hovoriť. Ked' ONA prijímala, vždy sme zúrili. Ona prežívala sväté prijímanie mysticky, plne prežívala, čo sa vtedy pri poslednej večeri dialo. ONA vždy všetko videla. Bola predurčená, aby viedla Cirkev. Rovnaké určenie mali síce aj apoštoli, ale ONA im bola v značnej miere nápomocná. Už raz sme to museli povedať. ONA celé noci prekľačala s apoštolmi na kolenách, aby Cirkev Kristova bola riadne vedená.

--------------------------------------------------------------------------------------